Web Analytics Made Easy - StatCounter
Sa sht i shndetshm lngu i portokallit n mngjes Lajme

Sa sht i shndetshm lngu i portokallit n mngjes Lajme

<

Mami vajti tek xhaxhi doktori, i cili i bëri një gjilpërë dhe pas pak kohësh linde ti. Atëherë djali, që kishte qenë ushtar, pyet gruan i rikësuar:-Pse e ...

Pjese nga fjalori Shqip - Anglisht qe eshte ne punim e siper nga shkronja A-Ë | Fjalore Pavli Qesku - Academia.edu

Sa me kalue fundin e javes shkojshim jashte qytetit. Une epshe konferenca pedagogjike dhe, per me shtue te hymet, femijet-

1525720678529038583_large.JPG

... shumë i madh dhe merr më shumë stimulim se sa ai i em-rës, pra klitori. Kjo gjithashtu është arsyeja se përse meshkujt arrijnë në orgazëm më shpejtë.